Odredbe i uvjeti

LOTO BONUS NA PRVU UPLATU 100% (do 30€)

Uvjeti za dodjeljivanje ‘LOTO BONUS 30 €’

Bonus se daje igračima koji su prilikom registracijskog postupka prihvatili uvjete za dodjeljivanje odabranog bonusa (‘LOTO BONUS 30€’) i opće uvjete bonusa, uspješno dovršili registracijski postupak, otvorili račun na www.psk.hr te ispunili sve kriterije dobivanje odgovarajućeg bonusa.

Za ostvarivanje prava na bonus od 100% na prvu uplatu u vrijednosti do 30,00 €, igrač mora:

– izvršiti prvu uplatu unutar maksimalno 5 dana od registracije,

– minimalna vrijednost prve uplate mora iznositi 5,00 eura;

– Unutar maksimalno 15 dana od prve uplate, igrač mora započeti uvjet odigravanja (1x) iznosa temeljem kojeg se dodjeljuje bonus na prvu uplatu;

– listić za odigravanje mora sadržavati minimalno 2 događanja iz ponude loto klađenja;

– igrač mora završiti odigravanje (1x) unutar 15 dana od početka odigravanja.

Nakon uspješnog završetka odigravanja (1x) iznosa temeljem kojeg se dodjeljuje bonus dobrodošlice, igraču se dodjeljuje bonus u vrijednosti od 100% iznosa igračeve prve uplate koju je ostvario. Bonus se dodjeljuje do maksimalnog iznosa od 30,00 €.

Na primjer, ukoliko igrač u zadanom roku ostvari prvu uplatu u iznosu od 10,00 eura, za ostvarivanje bonusa dobrodošlice morati će izvršiti ulog u loto klađenje u vrijednosti od 1x prve uplate tj. 10,00 eura. Po završetku odigravanja (ukoliko je postignuto u zadanom roku), igraču se odobrava bonus u visini od 10,00 eura.

Vrijednost bonusa

Maksimalna vrijednost bonusa iznosi 30,00 eura.

Bonusi se mogu koristiti samo za daljnju uplatu igara i ne mogu biti isplaćeni s korisničkog računa prije ispunjavanja uvjeta.

Opći uvjeti bonusa

Bonus se može dodijeliti pojedinom igraču samo jednom.

Igrač mora ući u svoj profil sa svojeg kućnog računala, tableta ili mobitela kako bi mogao vidjeti bonus na svojem saldu. Dodijeljeni bonus potrebno je upotrijebiti u jednoj ili više oklada iz ponude za loto klađenje Organizatora promocije.

Bonus ne može biti isplaćen prije nego što se ispune zahtjevi za klađenje. Ako igrač ne upotrijebi dodijeljeni bonus u zadanim rokovima, bonus će automatski biti deaktiviran. Ako je igračev profil zatvoren, suspendiran ili je razdoblje samo-isključivanja prošlo, tome se igraču više ne može dodijeliti bonus.

Igrač ne može imati više od jednog online računa na www.psk.hr. Svi igrači koji koriste više računa tijekom trajanja promocije, krše pravila promocije te Organizator promocije može odlučiti privremeno ili trajno ukloniti ili zatvoriti račun/e.

Igrači čiji računi budu zatvoreni, uklonjeni ili isključeni od strane igrača iz bilo kojeg razloga, ne mogu sudjelovati u promociji.

Organizator (Hattrick-PSK d.o.o.) ima pravo provjeravati i nadgledati sve transakcije igrača kako bi osigurao pridržavanje pravila promotivne akcije. Ako Organizator otkrije da se igrač ne pridržava pravila, koristi više računa za klađenje ili koristi štetne strategije klađenja, njegov bonus može biti oduzet kao i bilo kakav njegov dobitak. Igrači koji koriste više profila ili koji prekrše ova pravila bit će isključeni iz ove promotivne akcije.

Organizator može u svakom trenutku promijeniti odredbe i uvjete ove promotivne akcije, uključujući i okončati istu prije isteka navedenog roka, a nakon što Organizator objavi promjene na internetskoj stranici www.psk.hr., odgovornost je svakog igrača da provjeri da li je bilo kakvih promjena pravila.

Organizator može onemogućiti dostupnost ove promotivne akcije bilo kojem klijentu ili grupi klijenata. Organizator je jedini moderator ove promotivne akcije.

U slučaju bilo kakvog razilaženja u mišljenjima između igrača i Organizatora, prevladat će odluka Organizatora.

Sudjelovanjem u ovoj promotivnoj akciji, igrači daju svoj pristanak da će se pridržavati svih odredbi te uvjeta ovih pravila.

Primjenjuju se sva važeća Pravila Organizatora.