Odredbe i uvjeti

SPORT BONUS NA PRVU UPLATU do 100 €

Uvjeti za dodjeljivanje BONUSA NA PRVU UPLATU DO 100 €

Ponuda za bonus se daje igračima koji su prilikom registracijskog postupka prihvatili uvjete za dodjeljivanje odabranog bonusa (“SPORT BONUS DO 100 €”) i opće uvjete bonusa, uspješno dovršili registracijski postupak, otvorili račun na www.psk.hr te ispunili sve kriterije dobivanje odgovarajućeg bonusa.

Za ostvarivanje prava na bonus od 100% na prvu uplatu u vrijednosti do 100,00 €, igrač mora:

– izvršiti prvu uplatu unutar maksimalno 5 dana od registracije,

– minimalna vrijednost prve uplate mora iznositi 5,00 €;

– Unutar maksimalno 5 dana od prve uplate, igrač mora započeti uvjet odigravanja (1x) iznosa temeljem kojeg se dodjeljuje bonus na prvu uplatu;

– listić za odigravanje mora sadržavati minimalno 3 događaja koji ne smije biti iz ponude Bonus tip i Favorit Plus;

– minimalni tečaj odigranog para mora iznositi 1.30;

– igrač mora završiti odigravanje (1x) unutar 15 dana od početka odigravanja.

U ispunjavanje uvjeta bonusa ne ulazi odigravanje suprotnih oklada (npr. odigrano je na jednom listiću oba daju gol DA na utakmici Arsenal  – Chelsea, na drugom listiću oba daju gol NE na utakmici Arsenal – Chelsea, prvi odigrani odabir se uračunava u ispunjavanje uvjeta).

Nakon uspješnog završetka odigravanja (1x) iznosa temeljem kojeg se dodjeljuje bonus dobrodošlice, igraču se dodjeljuje bonus u vrijednosti od 100% iznosa igračeve prve uplate koju je ostvario. Bonus se dodjeljuje do maksimalnog iznosa od 100,00 €.

Na primjer, ukoliko igrač u zadanom roku ostvari prvu uplatu u iznosu od 50,00 eura, za ostvarivanje bonusa dobrodošlice morati će izvršiti uplatu u sportsko klađenje u vrijednosti od 1x prve uplate na online račun tj. 50,00 eura uz minimalni tečaj svakog odigranog para 1.30;. Po završetku odigravanja (ukoliko je postignuto u zadanom roku), igraču se odobrava bonus u visini od 50,00 eura.

Vrijednost bonusa

Maksimalna vrijednost bonusa iznosi 100,00 eura.

Pojedini igrač može ostvariti ovaj bonus samo jednom, ali samo nakon što je ispunio zahtjeve za uplatu i odigravanje odgovarajućeg iznosa.

Ukoliko igrač koristi bonus iz ove promocije, tada će mu biti onemogućeno igranje svih stolnih igra (sve roulette i sve BlacJack igre), sve igre providera Galaxsys osim igre Penalty istoimenog providera, onemogućena je i igra JetX providera SmartSoft i igra Aviator providera Spribe, sve dok ne izvrši uvjet odigravanja u vrijednosti ukupno 1.000 eura na bilo kojim Casino igrama ili ponude sportskog klađenja.

Bonusi se mogu koristiti samo za daljnju uplatu igara i ne mogu biti isplaćeni s korisničkog računa prije ispunjavanja uvjeta.

Opći uvjeti bonusa

Bonus se može dodijeliti pojedinom igraču samo jednom.

Igrač mora ući u svoj profil sa svojeg kućnog računala, tableta ili mobitela kako bi mogao vidjeti bonus na svojem saldu. Dodijeljeni bonus potrebno je upotrijebiti u jednoj ili više oklada iz ponude za klađenje Organizatora promocije.

Bonus ne može biti isplaćen prije nego što se ispune zahtjevi za klađenje. Ako igrač ne upotrijebi dodijeljeni bonus u zadanim rokovima, bonus će automatski biti deaktiviran. Ako je igračev profil zatvoren, suspendiran ili je razdoblje samo-isključivanja prošlo, tome se igraču više ne može dodijeliti bonus.

Igrač ne može imati više od jednog online računa na www.psk.hr. Svi igrači koji koriste više računa tijekom trajanja promocije, krše pravila promocije te Organizator promocije može odlučiti privremeno ili trajno ukloniti ili zatvoriti račun/e.

Igrači čiji računi budu zatvoreni, uklonjeni ili isključeni od strane igrača iz bilo kojeg razloga, ne mogu sudjelovati u promociji.

Organizator (Hattrick-PSK d.o.o.) ima pravo provjeravati i nadgledati sve transakcije igrača kako bi osigurao pridržavanje pravila promotivne akcije. Ako Organizator otkrije da se igrač ne pridržava pravila, koristi više računa za klađenje ili koristi štetne strategije klađenja, njegov bonus može biti oduzet kao i bilo kakav njegov dobitak. Igrači koji koriste više profila ili koji prekrše ova pravila bit će isključeni iz ove promotivne akcije.

Organizator može u svakom trenutku promijeniti odredbe i uvjete ove promotivne akcije, uključujući i okončati istu prije isteka navedenog roka, a nakon što Organizator objavi promjene na internetskoj stranici www.psk.hr., odgovornost je svakog igrača da provjeri da li je bilo kakvih promjena pravila.

Organizator može onemogućiti dostupnost ove promotivne akcije bilo kojem klijentu ili grupi klijenata. Organizator je jedini moderator ove promotivne akcije.

U slučaju bilo kakvog razilaženja u mišljenjima između igrača i Organizatora, prevladat će odluka Organizatora.

Sudjelovanjem u ovoj promotivnoj akciji, igrači daju svoj pristanak da će se pridržavati svih odredbi te uvjeta ovih pravila.

Primjenjuju se sva važeća Pravila Organizatora.